Refresh Design Website Membeli Emas Jam Tangan 06/08/2018

Hari ini saya nak sharing tentang website client saya ini yang telah dibina pada tahun 2014 dahulu. (Guna bootstrap version 3)

Kini, saya update design website ini kepada nafas baru dan feeling baru. (guna bootstrap 4)

 

Tentang website ini

Website ini adalah perniagaan untuk membeli emas terpakai dan jam terpakai. Jam atau emas anda akan dibeli dan anda akan dapat cash. fuh, baik bisnes ni.

 

Design Lama

inilah design lama website ini, (dulu web design sense tak berapa kuat, sekarang kacak dah~ hehe *wink*)

design lama, membeliemasjamtangan

 

 

design lama ni mempunyai background  artwork warna emas. Dulu mungkin nampak cantik, sekarang nampak macam dah tua.

 

Design baru

design baru membeliemasjamtangan

design baru ni tak lari banyak dari rekabentuk asal, cuma ia lebih sedap mata memandang, dan lebih minimal. Sesuai dengan masa sekarang yang penuh dengan gaya minimalistik.

Kerja siap cepat, sebab semua gambar dan info telah sedia ada dalam server. jadi kerjanye cuma adjust struktur html dan css sahaja.

 

Okeh, sekian untuk kali ini.

Like, Share & Subscribe Newsletter OK!