Penafian / Disclaimer

Penafian untuk Hamizulfaiz.com

Sekiranya anda perlukan info lanjut atau anda mempunyai soalan mengenai penafian web ini, anda boleh menghubungi saya di halaman ini

Penafian untuk Hamizulfaiz

Segala informasi didalam website ini - https://hamizulfaiz.com - adalah diterbitkan atas dasar maklumat umum sahaja. Hamizulfaiz tidak menawarkan jaminan tentang kesempurnaan, kebolehpercayaan dan ketepatan informasi. Apa-apa tindakan yand anda ambil tehadap informasi yang anda ambil dari website ini (Hamizulfaiz), adalah dengan tegasnya adalah atas risiko anda sendiri. Hamizulfaiz tidak akan bertanggungjawab terhadap kerugian dan/atau kerosakan berkaitan dengan penggunaan website saya.

Dari web saya, anda juga boleh melawati website lain dengan mengikuti hyperlink ke website luar itu. Dimana saya berusaha untuk memberikan hanya pautan berkualiti bagi website berguna dan beretika, saya tidak mempunyai kawalan terhadap kandungan dan sifat halaman itu. Segala pautan ke web luar tidak mengimplikasikan cadangan untuk semua kandungan yang terjumpa dalam halaman itu. Pemilik laman web dan kandungannya boleh berubah tanpa notis dan boleh berlaku sebelum saya mempunyai peluang untuk mengeluarkan pautan yang mungkin menjadi 'buruk' .

Sila juga ketahui bahawa apabila anda meninggalkan halaman web saya, halaman web lain mungkin mempunyai dasar privasi dan terma yang luar dari kawalan saya. Sila pastikan anda menyemak Dasar Privasi halaman web berkenaan dan juga "Syarat Perkhidmatan" sebelum terlibat dalam sebarang urusan atau memuat naik sebarang maklumat.

Persetujuan

Dengan menggunakan web ini, anda dengan ini bersetuju dengan penafian dan bersetuju dengan terma web ini juga.

Kemaskini

Apabila saya mengemaskini, pinda, atau membuat perubahan terhadap dokumen ini, perubahan itu akan dipaparkan disini.